A-prov på Dalarö

I går va det A-prov på Dalarö!! Jag o hundarna for ner till Lotta o Tommy på torsdagen!! Fick åka Renault då Volvon är trasig… Kul med ny bil!!!
Klev upp tidigt o for till Dalarö. Ett jättefint ställe med bra jakt! Jag o Simpan hängde med ett bra tag o jag vet vad som strular! Simpan gör som jag säger, men jag måste lita bättre på han! Hur som helst var vi nöjda med ett tredjepris. I år är mitt mål att iaf gå till pris på A-proven. Vilket kan vara lättare sagt än gjort… Skillnaden mellan en 1 och en nolla kan vara hårfin!!! Så hittils i år har vi en tvåa o en trea!!! Nu återstår två prov för den här säsongen, sen blir det valpar!!!!! Mamma rapporterar att Sally nu har svårt att sitta för magen är så stor!!!! Och pappa håller på att bygga valplådan!!
Nu ska jag vila en stund, sen ut o träna o sen förflyttar jag mig till Väsby för start i Norrtälje imorgon!!!! Sen hem o sen ner på onsdag för start i Uppsala på torsdag!!! Livet är härligt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *