Å vad jag blir firad!!!

Eller e det Sally???? Idag hade vi träning med valpgänget o tänk… De hade med sig blommor o Amarone i present för att jag o Sally fixade championatet! Jag som gärna framställer mig som lite macho… Började lipa!!!! De e så himla kul med uppskattningen! Å jag e så glad att de vill vara med mig o träna!!! Sallys härliga valpar o deras ägare! Och dessutom Anna, Uffe o Gunilla med sina valpar som vill vara med oss å träna! Jag är så ödmjuk inför att jag får vara med om deras resa mot jakten! Tänk att jag får se deras utveckling! Kan det bli bättre som utbildad specialpedagog… Fast skulle jag bli tvungen att diagnostisera dom… Så har det flera bokstäver, kanske hela alfabetet, men de har ju jag oxå 😉 Skämt å sido så har vi så himla kul ihop! Å vad jag längtar till att få fler valpar o fler valpköpare!!!

20120905-225813.jpg

20120905-225844.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *