Äventyret planeras för fullt!

Vår resa mot Wales o Irland börjar ta form! Det känns nästan overkligt att det snart e dags! Vi har reggat våra hundar i Irlänska kennelklubben, bokat boende i Wales o på Irland. Nu kollar vi in nästa ställe på Irland å vart vi ska bo. Resan börjar härifrån 1 november. ett snabbt stopp o hämta upp Maria o sen järnet ner till Tyskland/Holland nånstans för att sedan ta båten till England. Vi kommer att köra till Hoek van Holland för att ta båten till Harwich. Därefter väntar en veckas träning med Roger Phillips, för att sedan ta båten till Irland! Där håller vi på att styra upp lite träningar som inte är riktigt klara än. Den 26 november väntas vi hemåt igen!
Det roliga e att Maria o jag kompar så bra ihop!!! Vi tänker rätt lika o har härliga diskussioner om hundar, avel o annat trams!

20130917-215110.jpg
Jag o bässstaste Maria

20130917-215205.jpg
I bland byter hon förklädnad å blir älg…

Det vi hoppas på är riktigt bra Field Trialträning! Vilket är svårt att göra i Sverige, trots att vi apporterar på gods o gårdar. Dessutom att få så bra hjälp hur vi SKA träna! Ska bli så spännande, helt annat än den träning vi håller på med här. Jag hoppas att jag kommer att kunna delge mina valpköpare mycke bra idéer o tips för att hundarna ska bli så bra jakthundar som möjligt!

I dag kom hösten hit… Ösregn hela dagen… Men skam den som ger sig, ut o träna Ove o Jaffa iaf! Sen iväg till frissan o tvätta o föna håret! Så himla skön vardagslyx!
Hjördis e piggare o äter nu kortison i väntan på mer provsvar. Nu håller vi tummarna för att vi hittar något fel, som går att rätta till!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *