Bokat resa!

Nya äventyr väntar till veckan. Ska bli så spännande. Eftersom Sally börjat löpa är det dags för parning med Ralph! På fredag ska jag ögonlysa och ta progesterontest o på måndag börjar äventyret… Först tåg ner till Birgitta i Moheda o sen lämna Sally hos gulliga Mirjam o Anders på Carmals som ska sköta parningen! Sen drar jag o Birgitta mot Irland! Passar på och hänga med eftersom jag ändå är nere i södern. Precis perfekt timat!!! Vi ska bo hos Kieth Matews o jag hänger med på träningar o annat skojs. Tyvärr fungerar det inte att ta med någon hund, men en härlig semestervecka lär det bli! Sen tar jag flyg från Dublin till Köpenhamn o hämtar upp en förhoppningsvis nyparad Sally, för att sen hoppa på tåget hem! ska försöka uppdatera bloggen och ta lite bilder! Jag e så glad över alla mina fantastiska vänner som ställer upp på mig o mina hundar, mamma o pappa som tar Simpan, Ingela som tar Gerda o Ove och Emma som tar Jaffa! Utan er skulle det aldrig fungera! Hoppas jag kan återgälda nån dag!
Har tränat Ove o Jaffa med lite basic dirigeringar, höger, vänster o ut… Ove e riktigt duktig oJaffa lär sig hela tiden o e väldigt receptiv!! Spännande inför framtiden. Sen e det svårt att låta bli Simpan… Vet att jag MÅSTE ta det lugnt med han.
I kväll hade jag onsdagsträningen på klubben, flera ekipage som troget kommer varje onsdag. Vi medlemmar turas om att ha hand om den och det kostar bara 20:- per gång. Men idag var de så himla kallt!!! Det blåser o i natt har de varnat för minusgrader o snö… Så därför dricker jag lite glögg nu för att få upp värmen, o de e ju inge dåligt sätt!!!

20121024-204925.jpgJaffa som blivit stortjej… Snart e de ett år! Så fort tiden gått! Å va lik Sally hon är, fina gumman!

20121024-205017.jpg I går morse var det en sån där bländande vacker morgon o då man blir så lycklig över att jag tog beslutet att flytta hit!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *