Carmals Estelle for Stargolds

Nu är hon här!!! Gerda-Estelle! Men så himla söt litet gull!!! Med en kaxig uppsyn marscerade hon i årat liv.
På onsdagskvällen flög jag till Mirjam o Anders på kennel Carmals . Att möta Gerda-Estelle o hennes syskon va en annorlunda upplevelse mot för labbarna. Små ettriga saker som for omkring. Hälften så stor som en labbevalp vid samma ålder. Ursöta!!!

20120413-231635.jpg
Gerda-Estelle i sitt fina strasshalsband äter en sista måltid från mamma Bella!

Efter en jättetrelig kväll o natt med Mirjam o Anders så vaknade jag sent på torsdagen. Dagen ägnades åt surr o prat o lite vila innan det var dags för hemfärd. Mirjam skjutsade mig till flyget. Gerda-Estelle hade fått en ny Burberryväska att färdas i.

20120413-231923.jpg
Å så duktig hona va. Helt tyst o lugn i väskan tills vi kom till Bromma,ut o pinka osså in i väskan igen. Framme i Sundsvall väntade bil till Härnösand, o hon va helt lugn. Nu skulle det bli spännande. Mina stackars labbar har alrig sett en Borderterriern förr… Jag tror de trodde de va en kanindummy me ben…
I dag hätade jag Jaffa som varit hos Emma, hon tyckte att Gerda-Estelle va en rolig sak… Ända tills Gerda bet tillbaka!!! Nu är de goda vänner även om Jaffa tycker att hon leker lite väl mesigt o är barnslig, helt vips blev Jaffa så vuxen!!!
Natten gickiaf jättebra, hon sov till fyran sen ut en sväng o sen sov hon till halv åtta. Dultig vovve. Nu ligger vi o myser för i morgon är det kurs! Himla kul ska det bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *