Donna är sjuk

Min älskade lilla goldentjej som bor hos mamma är dålig! Mamma ringe i morse o berättade att hon varit dålig under natten, kräkts. Sen ville hon inte gå på promenad o är hemskt trött. Vetten misstänkte livmoderinflammation men efter en röntgen visade de sig att tarmarna var alldeles fyllda med gas. Så de vätskade upp henne o hon ska återkomma imotrgon. I kväll var hon fortfarande trött, men åt iaf lite ris. Stackars lilla Donna!

20120425-001421.jpg

Hann även med en träning med Ingela o Folke! Det går frammåt för Ove! Fast kankse inte så fort som jag vill!!!! Men det är bara att träna på!

Sen var det dags för sektionsträff. Ett bra möte med härliga människor! Det finns stora ambitioner o vi verkar ha medlemmar o sektioner med oss!!!

Å dessutom har jag jobbat! Vi har bokslut på måndag o sista faktureringen är i gång… Alltid lika nervöst även om man vet lite grann, men jag är så djäkla rädd att jag vänt siffrorna åt fel håll! Fast än så länge under de här åren ha jag haft rätt! Tänk om man missat viktiga periodiseringar… Eller avskrivnngar eller… De e lätt att bli nojjig!!!

Nu e de natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *