En dag för mig!

Efter en dag med jobb så brydde jag om mig själv ett tag. Först besök hos bästa Lisa på Attityd! Färg o klippning till alla gråa strån… Sen en shoppingtur, för jag ska ju på doktorandparty nästa vecka! Min bästa Marie har ju doktorerat i fem år, å jag e så glad o stolt över henne!!!! Jag köpte på mig en ny outfit, nytt smink…. Ja nu djäklar ska vi parta!!!
Hundarna har inte fått mer än skogspromenader… Ibland är det så skönt att få va en vanlig människa, slippa hundkläder o visselpipa! I helgen ska jag bara slappa… Jobba lite eftersom de e Labbemästerskapetpå torsdag! Spännande!!!

Har just sett Sverige… Nä fotboll e vi inte bra på!!!

20121012-201757.jpg Simpan o Ove!
Snart kommer Simpan hem igen! I går va jag o tränade lite lydnad med han! Å så sugen han va på träning.
Va oxå o hämtade Donna i hennes urna. Hon ska begravas i stugan, de blir så bra. Där älskade hon att vara. Fina Donna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *