En dag med Rita!

I dag har det varit träning med Rita Kökeny från Ungern! Varmt som i he..t men jättebra träning. Jag körde Bibbi idag, och det finns MASSA detaljer att slipa på, men hon är så positiv o härlig!
I dag är det sista kvällen i Väsby o det känns lite sorgligt att åka härifrån! Jag har så himla härliga vänner här nere! Men hemma finns ju Vikke som jag saknar allra mest! Och sen huset… Tänk att ligga på altanen o sola o dricka rose´i värmen! Jag ska nog vara väldigt lyckligt lottat som kan dela mitt liv på det här sättet! Tänk att få det bästa av två världar!!!!

I morgon åker jag till Lena o Roger för kennelträf f  hos Streamlights och träning för George Nevitt o Carol Clarke. Då ska Simpan grillas!!!! Åååå vad jag får lära mig mycke!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *