En date med Wijmas Mumin ”Urpo”

I går tog Sally och jag bilen till Stockholm o sen färjan över till Helsingfors, för en date med Urpo! Det är Tomi Sarkkinens unga fina hane efter Blackthorn Bion och Lisdrum Orchid of Copperbirch ”Bracken”. Han var verkligen en trevlig bekantskap. Lugn, trygg och ett väldigt fint uttryck! Sally hoppade ur bilen o sa åt en den unge pojken att köra på! Å de gjorde Urpo, på en minut satt de fast!!! Sally kan man lita på… Inge tjafs, inge fjant såsom nån lek innan, utan bara shoot! Vi stannar här på Hotell Hilton o provar i morgon igen innan vi åker hem. Naturligtvis hade jag bokat fel på hotellet… Typ i maj skulle jag vara här… Som jag skällde på min stackars son när han bokat fel dag för flyg, osså gör jag samma sak själv… Som tur va fanns det lediga rum!     

Wijmas Mumin ”Urpo”

Så här kul va de på båten…

Nu ligger vi på hotelrummet o slappar o väntar på en ny dag med nya möjligheter!!!
Stort, stort, stort tack till Ingela o Magnus som bor hemma hos mig med valparna! Utan er skulle det här inte vara möjligt! Ni är guld värda!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *