En härlig jakthelg!

På lördagsmorgonen tog jag återigen bilen mot en ny jakthelg! På vägen ner får jag ett fantastiskt meddelande, Anneli o Kelly, S License To Kill, har tagit ett 1 Ekl i lydnad! Heeelt fantastisk, inte ens två år fyllda. Jag måste säga att de är ett fantastisk, underbart team! Det ska bli så kul att följa er!
Väl framme på gården hade jag, Liza o Freddan en jättebra träning på Lizas fina marker. Sally visade sig från sin bästa sida! Så kul att få träna på deras viltrika marker! Efter middagen så tog jag ut hundarna för en rastning, -6 grader o fullmåne! Helt magiskt!

20131022-211920.jpg
På söndagen hade vi en jättehärlig dag, även om de va is på dammarna o svårt att få upp fågel, så va det en jättetrevlig dag! Fyra hundar gick praktiskt prov o all blev godkända, varav två blev champion!!! Å en av dom va bästa Marie o Edgar!

20131022-212245.jpg

20131022-212255.jpg
Helena med Weasel o Ida!

20131022-212339.jpg
Ove o Sally

20131022-212408.jpg
Ove, Sally o Freddan o Helena Lindström med sina hundar

Efter jakten åkte vi o hälsade på bästa Sören. Nyanserna i livet blev återigen så tydliga…

Efter en trevlig middag så va det dags att sova inför A-provet på måndagen. Å morgonen va så vacker. -7 grader o frosten i vackra träden, magiskt! Jag lämnade Jacob o Liza på godset o for vidare! Stort, stort tack för helgen!

20131022-212839.jpg
Soluppgång!

Väl på A-provet så va det jättetrevligt! Härliga deltagare, provledning, domare o framförallt Jenny o Helen med deras marker! Sally skötte sig hyfsat…. Förutom att hon la ner viltet å de får man inte så då va vi ute!!! Men de gjorde inget för bästa Marie Ahlgren o Justlike Edgar Davids vann cert!!!! Vilken helg för dom! Inte ett dugg förvånande men att bli champion o vinna A-prov på samma helg! Så glad blev jag för Marie o Edgars vinst att mitt eget föll bort…. O jag är SÅ glad att jag har Ove från Justlike o bästa Sören! Vilka hundar han fött upp!

En bra helg var över o jag va helt kraschad när jag kom hem, somnade som en stock…. För att vakna av kåt Oves gnäll över höglöpande tikar! Å som grädde på moset började Sally löpa idag! Stackars Ove! Så därför lämnar jag Sally hos Birgitta på kennel Meadowlark för parning med Oakleaf Warlord ”Murph”! En härlig irlänsk hane som vunnit ett Novice på Irland innan han flyttade hit! Jag har träffat honom o även sett honom lite i jobb o jag är alldeles övertygad om att de komplementerar varandra väl! Så då blir det en ny nyårsafton i valphagen!!! Så himla spännande! Jag kommer lägga ut mer info på hemsidan!

20131022-214211.jpg
Anneli o Kelly!

Jag fick även bild på Zizzi från Fredrik som varit ute på gåsjakt! Det värmer verkligen i hjärtat när hundarna få vara med om det de är avlade för!

20131022-214430.jpg
Zizzi med gässen (å Fredriks fina bössa)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *