En hel helg!

Så har en hel helg har gått igen! Veckorna åker iväg i rasande tempo! Med två valpar i huset så blir ju dagarna rätt långa också…Lördagen började med att lilla Rut kom och hälsade på, hennes matte o husse skulle bort så då fick hon vara här! Och som hon daskade upp brorsorna!!! Senare på dagen kom Ingela med Sigen också…

IMG_1536Rut 

IMG_1531

 

När barns busat en stund så for Ingela o jag iväg o tränade med Hjördis och Tyra! Så duktig Tyra är! Så kul att se! Hjördis skötte sig också mycket bra, ska bli kul att verkligen börja med henne nu. Hon är nu helt bra i sin mage och hon börjar se ut som en riktig hund! Hon har dessutom äntligen löpt, så nu väntar snart röntgen också!

Söndagen började igen vid sex… Alla tre, Rut,Nisse o Chippen sov hela natten! Så skönt! När jag tagit min 8 km PW så kom Anette Gustafsson för att plåta bilder till tidningen Min Jakthunds aprilnummer. Det blev SÅ bra bilder! Längtar tills jag får lägga ut dom! Ove ser riktigt häftig ut!
Närplåtningen var gjord kom Lena o Leffe o hämtade sin guldklimp! Snabb lunch och sedan träning med valpköpare. Idag var det Myrra, Meg och Charlie. så himla kul att se dom! Vi körde lite basic o jag visade på lite övningar de kan fortsätta med hemma!
Sen hem o ut med Hjörsi o Sally o sen va de kväll… Hann ine ens äta middag, tog ennyttig påse med ostkrokar o lite godis, sköljde ned med Trocca… Så nyttigt—;)

Viktor visade också upp sig i helgen! Nu var det städning av bilen på programmet! Tack för hjälpen, fast det kostade mig ett resturangbesök… Utan mig! Så kan de gå!IMG_1529

IMG_0527

Synd att jag fotat så lite i helgen! Har helt glömt mobilen hemma när jag varit ute…

En annan bra grej är ett erbjudande från Body Shop på deras härliga produkter! Min favvo är Vineyard Peach Shower Gel!
Ni får 5% rabatt på köpesumman ange kod RABATT5 i kassan.
Klicka här för att komma till sidan!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *