En heldag med Peter!

I morse for jag o Peter Nordin till Österström utanför Sundsvall för att träna vatten. De blev verkligen en heldag! Lugnt träningsupplägg där vi körde varje hund för sig. Vi fokuserade på vattendirigeringar o avslutade med dubbelmarkeringar!IMG_1995Bra å ha en Peter med sig som är stark o kan lägga ut plankor så inte mina prinsessfötter doppas i vattnet!

Det blev verkligen träning, de som startade i moll avslutades i dur! Precis som de ska vara! Vi byggde hundarna lugnt o metodiskt. De bästa med Ove idag var hans förmåga till att ta tecken ganska långt ut på vattnet!
Peters Chate visade sig vara en verklig stjärna! Vilken otroligt fin hund med sån naturlighet! Jättekul att se, framförallt då Asta o hon har samma pappa, Tweedshot Trimble of Lettergren.IMG_2004Asta med sin halvsyster Cathe!
IMG_1997Cathe jobbar i vattnet!

Sally fick också jobba, eller som hon själv skulle sagt, tagit in de på slutet när småglina inte orkade längre… Så duktig hon är! Knappt tränad sista två åren, definitivt inte på vatten o bara simmar spikrakt 90 meter rätt ut! Så duktigt!!!IMG_1998Fina Sally!!!!! Man kan verkligen inte tro att hon fött tre valpkullar o snart åtta år! Flyger iväg i samma hastighet som alltid!!! IMG_2005Sist men inte minst fick Nisse gå i skolan! Sitta still, flyga ut i vattnet över till en ö o sen hem till mamma! Hur svårt kan de va??? Gullungen!

Träningen avslutades med pizza i Kovland! Nu ligger jag i soffan o har precis sett Brasilien nästa åka ur VM… Spännande fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *