En helt vanlig fredag!

En helt vanlig fredag i mitt helt vanliga liv! Efter en jobbdag så for jag o skaffade ny träningsmark! Körde Bibbi en stund o äntligen börjar det lossna. Det är så häftigt är man kommer över en nivå! Hoppas vi håller den! I går gjorde jag provplanering, vilka starter som ska göras! Det blir en del… Förhoppningsvis går det bättre än planerat, men det är inga orimliga mål jag har. Sen tillkommer A-proven i höst, därför vill jag starta på B-prov så fort som möjligt! Både Sally och Simpan ska gå på A-proven o sen vill jag ju vara på jakt så mycke som möjligt!
Jag har också ägnat det här dygnet åt SSRK! De är så kul för vi har visioner!

Nu i kväll blev det fredagsmys…

20120420-213203.jpg
Gerda -Estelle o Sally har fredagsmys

20120420-213234.jpg
Det blev snöstorm idag… Så trist så vi ställde in kursen i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *