Ester har fått jobb!!!

För Ester sitter de inte fast! Hon har oxå fått jobb, inte lika flashigt som Zizzi, men ändå… De e ingen av de andra valparna som kommit till skott än å fixat nåt!
Ester jobbar numer i snösvängen, som traktorförare! Här är bildbevis!

20120128-230621.jpg
Här ligger jag på gasen när gubben kör för sakta!

20120128-230655.jpg
Ibland vill gubben ha rast… So boring… Då tuggar jag lite på ett ben!

20120128-230737.jpg
Så här stor är jag nu!!! Kan äta själv från bordet!

Annars är det en väldigt lugn helg, Jaffa har åkt till Anna över helgen så de ör bara Bella kvar här…osså de andra förstås! Vi började dagen med långpromenad i skogen. Sen har vi slappat, städat, slappat, ätit, slappat!!!! På måndag kommer mitt lilla gull hem!!! Som jag längtat! Men… Nu har mina föräldrar 72+ farit till Thailand o backpackat??? De ska åka runt i fyra veckor o deras program är minst sagt hektiskt! Ska de aldrig bli lugnt? Fast de e bara 5 veckor tills jag åker! Malin o jag skulle va duktiga o boka o fixa hotell förra lördagen, men de slutade med en partylista på Spotify o inget hotell… Men kul hade vi! Fast vi har fixat hotell första veckan nu!
Dessutom är jag avis på de som får vara ute o jaga! De e nog sant son Birgitta säger, jag bor helt fel!!!! Kan man flytta hus, vik o hav???
Har laddat ner Eldvittnet på paddan, kan bli en spännande natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *