Förkyld…

Jag är sedan två veckor tillbaka vrålförkyld!!! Så himla jobbigt, både feber, hosta o snuva! Ena dagen lite piggare för att nästa dag vara däckad. och vädret är urtrist med regn, regn o regn!
Då gäller det att hålla modet uppe! Försöker fixa lite inne o att vila! Jag ser på Homeland för brinnande livet! Så bra den serien är!

Häromkvällen va jag o Viktor ute på en PW med hundarna, mellan skurarna!IMG_1942 IMG_1943Så här ser de ut mellan skurarna när vi PWar vid havet där vi bor! Snacka om lugn i själen!

Sussi som har Chippen, även min ungdomspartaj o hästpolare, skickade några roliga bilder… Vi hade kräftskiva hos henne och de måste varit för 30 år sedan. Ung o snål o ville ha pengar till partaj så snodde vi urinmuggar på jobbet (vi jobbade på sjukhus då) som vi hade o drack ur!!! Sussi o jag umgicks jättemycke under några år då vi båda hade häst och var singlar, samtidigt!!! Så himla kul vi hade! Jag kan väl säga så här… att de känns inte som 30 år sedan…;) Sen flyttade Sussi till Södertälje o kontakten blev allt mindre, ända tills nu! Då köpte hon Chippen (Sally-Murph) och ska börja jaktträna! Så himla kul!!!!IMG_1939En annan Sussi, Svelander och jag!
IMG_1940Jag o Karin längst fram! Vilka spiror vi hade..har…;)

Nu ska jag se mer Homeland!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *