Första natten för Zizzi

Likt sina syskon så har Zizzi också skött sig! Varit ut en gång o sen sovit till sju! Det är så skönt att höra att de verkar vara väldigt trygga valpar.
I dag snöar det här, man har nästan glömt hur det är…. Å jag som skulle träna med Agneta idag!!! Det är så kul att ha en träningskompis med smma nivå som oss! Nu saknar jag bara träni gskompis för Sally o Simson i ekl! De är så många övningar där man skulle behöva vara två!

Viktor verkar iaf ha det bra i Thailand! Gör som en 19-åring gör… Dvs inte samma typ av resa som jag! Just nu är han på Phi Phi. Längtar tills han kommer hem, spec i dag när det snöar! tycker det är jobbigt när valparna flyttar, undra hur det ska hå när Vikke ska ge sig iväg??? Tur vi tränar med att han har eget hus på gården!

I går va jag till naprapaten med min taskiga rygg, idag har jag träningsvärk. Jag fick el i musklerna, skönt! Funderrar på ett nytt pass idag, Sh Bam ( tror det heter så), discomusik!! Bara det inte snöar för mycket så jag inte kommer in till stan! I kväll blr det middag här, ska bjuda Malin på Sparrisrisotto med parmesan o gremolata! Och sen massa vin… O dessutom har vi kommit på att vi är i Thailand på sportlovsveckan så vi kanske måste boka boende…det är väl inte allt för många hyddor på Koh Chang. Dessutom ska vi nog till Koh Kood o Koh Maak. Skulle vilja åka utan att boka för då kan man åka vart man vill o när man vill. Men risken är att det kanske inte finns så mycke boende kvar, o vi får bo som på Langkawi… De va inte kul 🙁

Nu ska jag skotta snö… Tror jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *