Fyra skott o fyra bom…

I går hade vi en jättehärlig dag på jakten. Som vanligt härliga människor med mycke skratt o med bra jakt. På måndagkvällen efter att Maria o jag tränat, så åkte jag o hälsade på Sören. En bra kväll blev det. Vi fikade o tittade på TV. Som vanligt när jag är där, men ändå så ovanligt… Jag bara vill att det ska vara som förr!

I kväll For jag o Sulle ut för att se om de möjligtvis ville flyga in lite sjöfågel… Försåg kom en mås, boooom!!!! Sen kom ingenting…. Sen en duva som vi bara glodde på o glömde skjuta! Å sen kom en knipa, boooom o sen en knipa till boooooom! Men skam den som ger sig! Jag ska iaf ta med bössan till Irland o få lita hjälp med skyttet! I dag fick Sally o Ove vara med. Jaffa den stackarn har fått vattensvans!!!! Stackars lilla gumman, så ont hon har!

20130925-223824.jpg

20130925-223841.jpg

En härlig kväll blev det! Sulle o jag har så himla kul ihop! Vi har gått i samma klass lekis till nian, så vi känner ju varandra väldigt väl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *