Härlig helg!

Jag kom hem sent igår kväll efter en jättehärlig helg på Kipplingeberg! Så himla kul med alla människor som man träffar! I går tränade vi för Derek från England. En härlig engelsk gentleman! Och som vanligt så kom vi fram till hur olydiga hundar vi har!!! Nu djäklar ska det bli bättring!

IMG_1729Jonny och drängen Tommy!
IMG_1730Lena o Märta!IMG_1733Och vår allas äskade tävlingsledare Marie!
Ove va helt galen, och då menade jag verkligen helt urflippad! Gerda höglöper och Ove verkar tro att han blivit en sexmaskin bara för att han kommit till en gång!!!! På eftermiddagen bytte jag till Jaffa och det var verkligen kul att se henne!

Som sagt en så himla härlig helg på helt fantastiska marker med de superba ägarna Liza o Jakob med sina barn Gustaf o Ebba! Helgen avslutades med en härlig middag med familjen von Engeström innan jag åkte norrut. Dessutom hade vi spännande diskussioner om framtida samarbeten! Och det känns verkligen utmanande och kul!

I dag sov jag länge… Och dagen har gått i lite slow motion. Var inte riktigt vaken när jag skulle träna hund o hade glömt pipan hemma… Så nu ska jag kasta mig i säng och se Mr Sefridge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *