Hemma igen!

Efter en fantastisk vecka i söder så är jag hemma igen!
Två gånger fick vi till riktigt bra parningar!!! Nu är det bara att hoppas. Om hon blir dräktig så beräknas hon valpa runt 17 november… Och levernas kring 13 januari! Det va kul att får träffa Red själv o se hur han är. Han o Ove påminner en del om varandra och jag tror han blir jättebra till Sally!
veckan fortsatte med A-provskurs för Birgitta och Anders Carlsson, jättekul och trevlig krúrs! Måndagen ägnades åt teori och träning på dummies! på tisdagen var det skarpt läge… Andjakt! Simpan började med att sköta sig bra, men rätt va de va så flippade han ur o blev olydig!!!! Fast det var bara bra så jag kunde ta tag i han… Så sen skötte han sig bra!!!! Svårt när man ska styra dem bland allt skjutet vilt o de ska ta rätt fågel!! Ofta när man tränar är man kanske lite bekväm o lägger apporterna för enkelt, fåglar har en förmåga att inte landa enkelt…
Onsdagen förflyttade vi oss till Skåne o jagade. Då kom mina Sthlmsvänner plus Mirjam. Så himla kul o nyttig dag! Fantastiskt att få se hur andra tränar sina hundar på jakter!!!
dessutom är jag kär…. i en borderterrier!! En sån ska jag ha o har beställt!!!! Så himla mysiga, en som ska vara söt o gullig o bara vakta oss här i Solum!!!!! Beränas landa här i Solum i april!!!! Tror hon ska heta Gullan!
Annars har det varit så himla kul vecka, mycke träning, trevliga människor fina hundar! Allt har varit toppen!
Nu är det träning och väntan på Sally o förhoppningsvis någon start på A-prov! Bibbi ska startas nästa helg på B-prov, så nu ska det bli hårdkörning!
Körde igår i ett svep, 86 mil, va hemma halv elva!!! men det gick förvånats värt bra!! Lyssnade på en bra ljudbok så det var nästan så att jag hamnade i Haparanda…
Tack Birgitta o alla andra som gjort min vecka till ettt riktigt äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *