I bland blir det bara så bra!!!

I kväll stack jag ut och tränade Bibbi o Ove. Båda har jag träget träna o mött på en del problem, men idag är det min tur att skriva att det gick så djäkla bra!!!
Först ut va Ove. han fixade dirigeringarna o har fattat galoppen! Det som jag lipade över förra veckan var som bortblåst! Och istället för att öva så tränade vi vidare. Vi blåste stopp och gjorde närsök, skickade igen o gick över lega!!! Mitt lilla gull! Nu ska de bli svårare! Så nästa vecka är jag väl på dåligt humör ige… men idag ska jag vara glad!

Sen va det Bibbis tur! Och nu gjorde vi blinda ´linjetag, gång efter gång! Hon bara sprang RAKT ut, hur långt som helst kändes det som. Höger och vänster tecken, och det bästa av allt, inget eget jagande på hela träningen!!!! Bara när JAG sa till hon! jag blev så himla glad, så jag messade Lena B-K o va lite mallig! De får man väl va? Så nu måste vi träna vidare, nu ska vi ut på vatten! Äntligen blir det ju lite värme så isen lossnar…;)

Min fina Bibbi!

En kul kväll o nu är man taggad till max! Så djäkla kul att få skryta om sina FANTASTISKA hundar! O lilla prinsessan hon gör också framsteg, om än små, men nu kan hon se extra söt ut o dessutom kommer hon på inkallning, ibland…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *