Inte hänt så mycke

I dag har det varit en lugn dag, jobbat hela dagen o avslutade med ett besök hos frissan. Tvätt o fön av håret! Så skönt o håret blir så bra! Fast sen e de väl inte så bra att gå ut i regnet å träna hund!!!
Han även med att köpa en liten present till mig själv… Skulle byta batteri på klockan hos guldsmeden o kom ut med en bling-bling ring från Efva Attling! Så snygg! Jag har valt att i stället för att smälta ner våra vigselringar o göra nåt, så sålde jag det o köpte den här ringen! Because im worth it!

Sedan blev det äning med Sally! Hon gick riktigt bra, men jag måste träna mer på närsök…

Har sett Dallas, å började lipa. När Christoffer o Rebecka såg sna tvillingar på ultraljudet! Hm lite blödigt 😉

Nu ska jag bädda om sängen, ska prova en Tempurmadrass! Kanske jag studsa ur sängeni morgon.

20120919-220740.jpg
Wide &Star från Evfa Attling!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *