Kråkjakt

I morse hängde jag med Jimmy för att jaga kråka! Klev upp fyra o på me kaffepannan, samling kl fem. Sally o Simpan skulle få prova idag. Kallt va det,-3 grader och molnen var låga. Inte idealiskt för en kråkjakt… Å dessutom började snön falla… Så uven blev alldeles vit, men sex fåglar ramlade ner iaf!!! Sally o Simpan skötte sig bra, lång väntan men de satt alldeles stilla o bara väntade inne i gömslet. Nlär jag skickade iväge dem o skulle styra så fattade de ingentin!!! Där står jag i kamoflagekläder!!! Men till slut fattade de att det va jag!!! Å då blev det full fart! Ser framemot nösta gång! Så himla kul! Nu är det full fart mot jägarexamen!!!! Jag vill skjuta ner egna fåglar!

20120409-203838.jpg
Sally o Simpan i väntan på fåglarna!

Min startpistol har djävlats…. Tänkte att jag skulle skruva sönder den o fixa till den… Mycke bra tänkt, näää När jag väl öppnat den fick jag inte ihop delarna!!! Ahhhhh va less jag blir! Nu har jag gjort en förfrågan påå fb så min granne ska hjälpa mig!!! Behöver ju den till träningarna!
Så här ser den ut nu!

20120409-204057.jpg

Imorgon är en ny jobbvecka o på onsdag flyger jag till Mirjam o Anders i Skåne för att hämta Gerda!!!! Hon heter Carmals Estelle for Stargolds ”Gerda-Estelle” är tilltalsnamnet!!! Ska bli så spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *