Lägenhet till salu!

Viktors lägenhet är till salu genom Länsförsäkringar! En jättefin tvåa nära stan!IMG_1700 IMG_1701 IMG_1702 IMG_1703 IMG_1704 IMG_1705Jag skulle trivts kanonbra i den, men nu ska ju ungen till Göteborg… I går hjälpte jag honom att städa lite innan fotograferingen idag.

Sen va det hem o sola på altanen! Kanske inte så himla varmt om reste sig upp, men jag blev röd iaf… Sen middag hos mamma o pappa, å deras hus e också till salu! Fast hos Sv Fastighetsförmedling! Också ett jättefint hus som från början tillhörde min farfar. På 70-talet totalrenoverades hela huset o det blev enfamiljshus med källare. Tidigare var det två lägenheter!

IMG_1708Nisse i solen!

Kvällen avslutades med en träning av Ove!
Nu är de ny vecka igen och på onsdag bär det av ner till Uppsala för att möta upp Roger Phillips och en träning för Maria Söders o mina valpköpare. På lördag e det Eukanuba Cup där jag i år ska vara skytt… Tur de e tomskott! På söndag e det träning o sen bär det av hemåt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *