Lurad!!!

Så lurad som jag blev igår har jag aldrig blivit! I lugn o ro hade jag varit ute med hundarna o när jag kommer hem så…öppnas dörren till Viktors hus o ut kommer Viktor!!! Han skulle ju komma på lördag! Jag skulle ju fixa o greja i hans hus! Jag bara stirrade o sen hade jag skrikit nej, nej, nej o sen började jag grina hysteriskt! Min älskade unge som jag längtat så efter! Han hade totallurat mig! Så läskigt, jag trodde först jag såg i syne o sen blev jag så himla glad att jag lipade en skvätt! De gjorde jag flera ggr… Mesigt kanske, men så jag saknat honom! Dessutom så himla brun o fin! Nu kan man ju tycka att det e mesigt av mig, för han ska väl flytta hemifrån snart. Ja, de ska han men jag tror aldrig vi kommer att vara ifrån varandra så länge än på ett tag! Första gången e nog värst!
Iaf så tittade vi på helt underbara kort o han berättade om sin underbara resa! Så avis jag e på att han fått gjort den!
Så här fin va han när han kom hem!

20130420-002451.jpg
Min finaste unge!
Men inte va han hemma länge… Jag städade o han For iväg med kompisar o åt pizza o drack trocca! Å jag fick städa hans hydda! Men de gjorde jag så gärna! Så kul i morse när han kom in! Ordningen återställd!
I kväll For jag till Österstöm för provledareutbildningen! Jag o Micke Rönnbäck satt o surrade innan de va dags för sängen! Va kul det ska bli helgen! Ånga roliga människor e de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *