Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/e/b/stargolds.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 Mia – Stargolds Jaktlabradorer

Mia

mia_2014

Min historia med hundar började 2001, med en underbar goldenkille, Zorro, Nicest One´s In a Starfall. Jag som gammal hästtjej saknade djuren och han var bara min stora älskling! Jag blev snabbt intresserad av vad som händer i hundvärlden och började hänga på utställningar

zorro_01

Zorro var väl inte den ultimata utställningshunden… så jag blev fodervärd till Seamountain´s Delightful Donna och även senare kom Seamountains Hopeful Henny! Nu hade jag verkligen blivit biten, men inte av utställning, utan utav jakten! Dessa golden som jag hade var inget material att jobba i skogen med. Jag ville ha den ultimata jakthunden!

060904_06_01

In i mitt liv kom Per-Johan Axelsson, en glad engelsk lord från England, en jaktspringer! Ett helt nytt hundliv började.

Min man som blivit intresserad också köpte Caper Cailie´s Attache, Sally, en jaktlabbe och började jaktträna! Jag hade Pebben och fick chansen att köpa Streamlight´s Pearl Simson, också det en jaktlabbe. Men ibland vill sig inte livet, och i januari 2008 gick min man hastigt bort. Jag blev ensam med Sally, Pebben och Simson. Jag bestämde mig för att enbart ha en ras att träna och valet föll på jaktlabradoren!
Sally och Simson blev kvar, och tack vare mina underbara vänner, framförallt Lena och Karin på Streamlights och Tove på Black Maidens så kom jag igång igen med träningen!

Åren går och jag tar en paus från hundarna och börjar jobba med fastigheter, men suget blir för stort och jag köper tillbaka en tik från Ingela efter hennes Signe. Och så kom Sivan in i huset! Nu ser jag framemot nya träningar, prov och valpkullar!

Kennelnamnet kommer från min första golden, Stargold.

solum_10