Min lilla gullgumma!

Idag startade jag o min gullgumma Bibbi på B-prov! Hon skötte sig exemplariskt!!! Så himla kul, för hon har varit rätt vild av sig… men nu har vi börjat komma överens o tänk va allt går mycke bättre!!!! Hoppas det sitter i nu till Ökl!
dessutom fyllde min älskade unge 19 år igår!!! Tänk va tiden går fort, tycker det var igår jag låg med uppsprättad mage och han skrek som om han hade en megafon inopererad i halsen!!! Men allt går mot det bättre! Snällare unge får man leta efter!!! Fest hade han igår också så jag o mormor fick sitta i hans hydda! Men jag smög in o kollade, blev tom bjuden på en öl ha ha!!! och sen fick jag städa… mindre kul! men de skötte sig väldans bra!
Idag ska jag ha en seg dag!!!! har varit på långrunda med hundarna som nu sover sött! Nästa helg är det LRKs mästerskap så då ska jag o Simpan ut! Ska bli spännande, 35 startande i grundomgången…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *