Modell Ove!

I dag har vi varit modeller igen för tidningen Min Jakthund! Kul och spännande! Bilderna blir jättefina och jag kommer att få dom när allt e klart! Här är iaf en som jag fick idag efter fotograferingen.Ove o jag!

Det blev en härlig dag hos Anette o Kent med härliga diskussioner. Vi tränar hundarna lite olika men har vissa delar lika och kan lära av varandra. Det är det som artikelserien handlar om. Mycke spännande fortsättning blir det ev senare!

IMG_1676Det var en härlig dag hos Anette o Kent, med härliga hunddiskussioner. Vi har en del att lära av varandra, vilket artikelserien handlar om. Kent är en mycket duktig jakthundsinstruktör och har många års erfarenhet. Till hösten ska jag följa med dom och jaga i fjällen! Så spännande det ska bli!
Kul va de också att få se deras nya jakthund…IMG_1664 IMG_1665Här är alltså deras nya jakthund Frankenstein ”Frankie”!

Efter middagen fick Jaffa o Sally sig ett träningspass! Sally e still going strong och gjorde blinda dirrar som aldrig förr! Jag har sagt det förr… Hon ör bäst när jag inte tränat henne… Hm…IMG_1671

Sen fortsatte jag o röja och idag va pojkarna med! De provade o bada lite också…IMG_1675I morgon äntligen fredag! Fast jag har ju helg varje dag nu för tiden! Skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *