Mycke har hänt!

Har inte haft tid att skriva något! Men det har hänt en del iaf!
När jag kom hem från resan hade jag en lugn helg o tack vare att jag jobbat så flitigt innan jag for så har jag haft det lugnt.
I helgen fick jag främmande av Karin T, Maggan H, Bengt A o Agneta S! Så himla kul vi haft! Provstarterna har avlöst varandra hela helgen! Jag o Sally skulle ta sista ettan i Ekl, men efter en väldigt orutinerad vattenträning av mig, som slutade i att Sally inte ville gå i vattnet…. Så skötte hon sig mycket bra på provet! De vi missade va vattendirren, naturligtvis klev hon inte ut i vattnet efter den överintelligenta träningen av mig… Surt som fan men en trea trots allt! Men jag har högre mål än så! Karin tog dagens enda etta i Ekl, Maggan o Agneta fick varsin etta i Ökl! Så DOM va ju glada… Men de va jag oxå å deras vägnar! Karin o Maggan var kvar till tisdag så vi tränade på måndagen! Både Ove o Sally fungerade riktigt bra! Btw startade jag Ove i Ökl som extra hund på lördagen… Helt galet eftersom jag inte startat Nkl än! Men dagens bästa landdirre gjorde han! Spikade enkelmarkeringarna både på land o vatten (jag valde enkel istället för dubbel), söket fattade han inte alls… Å vattendirren hoppade vi över! Men det bästa av allt! Han la sig ner o tittade när
Parkamraten jobbade! Å sen upp o hoppa å fullt blås! Min lilla gullunge, som jag inte tror jag kommer starta Nkl förrän till våren! Jag e så rädd om han o vill inte pressa han, de e inte nu han ska va bra å dessutom tänker jag jaga o starta på A-prov med Sally! Så de finns inget som passar Ove! Men man vet aldrig, hans duktiga syskon Inka o Bosse har redan tagit varsin etta i Nkl… Grattis till dem! Jaffa jobbar jag oxå på med, hon övertygar för varje dag! Snabb, smidig å går över stock o sten, så kul!
Nu har jag starter i Sundsvall o Östersund, då ska jag väll kunna få till det!!!

20120801-221443.jpg
Karin o Phoene när vi tränar!

20120801-221550.jpg
Jaffa med kanin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *