Nu är ögonen öppna!

Tiden går fort! Dagarna har varit full med jobb och både måndag och torsdagkväll har jag haft möten. Vi har dessutom haft vansinnigt kallt, -20 i flera dagar! Jättevackert ute, men det går knappt att sätta ut näsan… Viktor har hört av sig och nu är de i Vietnamn. Kambodja har varit bäst hittils, där de besökte både Ankor Wat o Killing Fields. Speciellt Killing Fields verkar hur hemskt som hest! hitlet framstod nästan som en mes i jämförelse, o det har omvärlden inte vetat något om! Vidrigt, men nyttaig att se o påminnas om hur bra vi har det här. Nu blir de i Vietnamn en vecka till innan de flyger till Filipinerna! En del har det bra…

Valparna växer för varje dag! De är så fina! Nu de här dagarna har ögonen öppnats på allihopa! Sally tar hand om dom så fint, med Gerdas hjälp emellanåt…

Här kommer en film från idag! Redigerad på min nya iMac! Appleskadad som jag är… Nu har jag snart alla produkterna 😉 Liiite prylgalen, men de skyller jag på min man som var prylgalen av stora mått!!![youtube=http://youtu.be/Z_OAX2_Bbgo]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *