Nu är säsongen slut!!

I går var sista A-provet för säsongen! I går hade vi bra timing Simpan och men då… lägger Simpan anden på mina fötter!!! Så djäkla typiskt! Efter en jättefin dirigering, som gick först land sedan vatten ut på en ö och sen 20 m ut i vattnet… Osså släpper han viltet på fötterna!!! Det va det suraste hittils!!!! Så då blev det ett tredje pris!

Annars är jag väldigt nöjd med A-proven. Hade som mål att ta pris på alla starter och lyckades faktiskt med det! Även om vi inte kom upp till ettan… Jag är ändå nöjd med jämnheten och det har faktiskt bara varit en apport på varje prov som vi missat!!! Iof vet man ju inte hur det gått om man kommit vidare, då kanske priset flygit all världens värld!!! Så det känns väldigt bra inför nästa säsong, jag ska fokusera på det som varit bra och träna vidare.

Mina andra mål var att starta Sally i Ekl innan löpet! Vi lyckades hinna med tre starter och två av dessa gav första pris! Surt att vi inte hann med att få en start till och dessutom hunnit gå det praktiska provet!!! Men jag är övernöjd med hennes resultat och ser verkligen fram emot hennes valpar!

Bibbi klarade även hon sitt mål, att få en etta i Nkl! denna lilla söta arbetsivriga hund lyckades hålla ihop sitt fokus, så nu ångar vi vidare!

Mellan allt detta har vi varit på and, fasan och rapphönsjakter i Uppsala. Varit i Småland o parat, varit på kurs och haft träningsjakt! haft kurser o tränat här hemma!!!! Tänk vad effektiv man är! Jooo jag har jobbat också, så nu helgen blir det jobb som straff!!!!

Nästa år blir ett riktigt provår!!!

Sally ska försöka ta sin sista etta i Ekl o starta ev på något A-prov.
Simson ska debutera i Ekl på B-prov och startas på A-prov
Bibbi ska starta Ökl på B-prov och Kkl
Ove ska börja sin karriär i Nkl

Kul och inspirerande ska det bli!!!!

Jag kan inte nog vara glad o ödmjuk inför mina fantstiska hundar!!! Att ha fyra fantastiska hundar som jag kan använda till allt detta!!! Nu tar vi vinterlov och föder valpar istället!!!!

Min söta Simpa

Fina Sally

Lilla Ove

Arbetmyran Bibbi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *