Nu ligger jag i!!!!

Morgonen började kl. 05.20… Med att min lille son inte kom hem från en efterfest, så snälla curligmamman klev upp o hämtade sitt lilla gull! Väl hemma va jag ju jättepigg, så jag tänkte ”jaha va gör jag nu då… Jo jag läste lite, och somnade naturligtvis… Vaknade vid 10 helt yr! Sen ringde Agneta o vi bestämde oss för att träna med Bibbi o Majja. I dag var det dubblemarkering, målområde med störning och fältsök!!! Duktiga tjejjer, o jag kan säga att vi övar INTE, vi tränar. Och hur vet man de då???? Jo, det går åt he..te i bland o man backar lite, gör om o gör rätt o sen ökar man svårighetsgraden igen o nöter!!!
Hem igen och åt lite och städade lite, så var det dags för Ove igen. Lite dirrar och idag fick lilla gullet en skottapport för första gången. Först sprang han som en dåre till nedslagplatsen och där fanns ju inget???? Han såg ut som ett lurat ufo…. Med lite stöd och hjälp så hittade han den. Sköt en ny o nu fick han gå lite snabbare o då fattade han löpan!!! Och tredje gången va han klockren!!! Körde rutan också, nu ska vi traggla!

20120408-203319.jpg
Gull-Ove
Fick en härlig bild på Jaffa som är hos Anna

20120408-203439.jpg

Alldeles nyss ringde en kompis o frågade om jag ville hänga med på kråkjakt i morgon!!!! Ja va kul! De blir Sally o Simpan som får hänga på! Kl.5 i morgonbitti träffas vi på soptippen!!! Gud så kul!

Här en bild på att våren faktiskt är här i Norrland oxå…

20120408-205830.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *