Nu vet jag va felet är!!!

Näe, jag är inte gravid!!!! Jag har för slappa inre magmuskler!!! Å då hjälper inte situps!!! Vilken tur att jag inte brukar göra det då!!!! Det värsta är att detta hände när man var gravid o det var ju 19 år sedan!! Så, jag har alltså haft detta i 19 år och nu vet jag hur jag ska göra för att få bort den dj..la magen! Jag behöver INTE göra situps, INTE GIäta, INTE springa utan jag ska göra en övning 3 ggr och 2 ggr dagligen!! Totalt 6 minuter! Det gillar jag mest!!!! Tänk en superkropp på 6 minuter om dagen!!!! Läs mer här på Aftonbladet 
Nu ska jag iaf gå ut i skogen… Och jag behöver inte ha någon press på mig att höjja pulsen, jag behöver bara ta mig hem o göra min övning!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *