Ove o Ripa ska ha valpar… hoppas vi!

I går började kvällen med dialogmöte på SSRK. En tanke på vad vi i Västernorrland kan göra för att tillgodose medlemmarna förutom prov, utställningar och Apportören! En bra timme där det kom fram lite idéer. Tyvärr kunde jag bara vara med en timme då Ove skulle ha dambesök! Ove kämpade på hela kvällen, men det blev inte riktigt bra! Vad skulle vi göra??? Jo, Anette o Kent Gustafsson på kennel Ganjos, de vet hur det går till! Sagt o gjort så ringdes vi dit, men naturligtvis skulle Kent jobba natt! Så det var bara för Ann att åka hem och så bestämde vi att träffas i Häggdånger 7 i morse!
Ove va på idag också och när Kent tog Ove istället för mig så gick det så bra! De var klart på en halvtimme o då hängde de 14 minuter också! Så nu får vi hoppas att Viltvårdarns Ripa och Justlike Sioux, Ove, får fina valpar i början på juni på kennel Splash of Waters!IMG_1716 IMG_1718Tack snälla Kent o Anette för all hjälp och för god morgonfrukost!

Nu är det till o duscha o packa bilen för avfärd mot Arlanda där jag ska hämta upp Roger! Sedan vidare till godset i Uppsala för träningsdagar och Eukanuba cup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *