På banan igen

Idag kom Ingela o Folke hit för att vi skulle få tillbaka vårat stukade självförtroende… Ingela hade med sin dotter Fanny som hjälpte till! Vi gjorde dolda markeringar med dold skytt o kastare! Både Ove o Folke gick jättebra! Så nu är vi på banan igen!!!

Bibbi har det bra hos Andreas o Birgitta! Trixie tycker det är helfestligt med en kompis, men Bibbi e inte lika förtjust… De har varit ute o gjort lite lydnad o senare i kväll skulle det träna lite mer! Det känns så kul att Bibbi får den här träningen, träningsnarkoman som hon är! Fast jag har gråtit en skvätt igen, de e tomt här!!! Fast jag VET att hon får det så bra! Andreas o Birgitta är så himla bra människor! Lilla söta gumman! Jag känner själv att jag inte har samma press på mig att träna fyra hundar, så jag vet att det här kommer bli så bra!

I morgon bär det av till Delsbo! Kul ska det bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *