På stranden

Om två dagar åker vi hem! Vi har haft en fantastisk semester med hur mycke sol som helst! Vi började på Koh Chang i Loneley Beach. En lugn o sön strand med underbar sand! Bred o nästan inge folk! Brände mig naturligtvis men de gick över…
Sen for vi vidare till Koh Maak, vi råkade hamna på ett retreat, men de visste inte vi, så efter att vi gjort bomben i poolen så blev det låg stämning 😉 vi skulle stannat fyra nätter men efter två bestämde vi oss för att fara vidare!
Då hamnade vi på en paradisö, Koh Kood och Ban Bao beach! En bukt likt Mayabay i Phuket med bara tre resort! Härligt bad o lugna kvällar, men här va de ryssar!!! De verkar överbefolka Thailand nu!
Efter fyra dagar på denna ö så är vi tillbaka på Loneley Beach. Min sammanfattning är att det är en
Lugn o oexploaterad del av Thailand. Inte så mycke svenskar o de påminner mycke om min första Thailandsresa -89 då vi var i Phuket o Koh Samui o inget va ordnat men inte så mycke folk! Härligt! Koh Chang o Koh Kood kan verkligen rekommenderas om man vill slippa Kanarieöarkänslan i Phuket o Krabi!!!!
Kl. Är nu 16.30 o vi ligger o sippar på en öl på stranden, solen steker fortfarande. Vi har tjugo meter till hyddan o livet e ganska bra 😉 fast längtan efter Vikke o hundarna börjar komma så det blir perfekt med hemresa på torsdag!

20120319-163842.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *