Regn o regn…

Vaknade tidigt o gick till skogen med hundarna. Hittade massvis med trattisar! Nu e snart förrådet fyllt för i år! Härligt!
Väl hemma jobbade jag en stund innan jag for å tränade hundarna. Innan Ingela o Agneta kom så tränade jag med Jaffa! Så nöjd jag e med henne! Idag körde vi långa målområden och började med ut. Provade även stop på linjen o ett ut mot mål! Klockrent, så härlig hund!
Med Ingela o Agneta körde jag Ove o Sally. I dag var det blinda dirrar. Sally hålls under herrans tukt o förmaning… Ove börjar fatta de blinda så kul att se. Både Folke o Majja var riktigt duktiga också.

Efter en regnig eftermiddag va de skönt o komma hem o tända brasa. Hittade dessutom en flarra glögg! Helt perfekt avslutning på en bra helg!

20121014-235705.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *