Regn, regn o regn…

En helt otroligt tråkig dag väder mässigt! Men arbetsmässigt har det hänt roliga saker! Snart kommer jag att kunna presentera ytterligare ett kul samarbete! Så himla kul! Om ni vill ha nyheter direkt så följ bloggen via e-mail! Anmäl er i vänstersidan och nyheterna kommer som mail! Jag tror det kommer bli spännande!

Annars har inte mycke hänt idag! Mamma, pappa o Simson kom i morse o hälsade på och sen va Viktor över på en fika. Å va jag kommer sakna han när han flyttar!!!
I sag kom också införseltillståndet för Svea! Så till veckan åker jag o Maria över till Irland!IMG_1740Införseltillstånd för Svea!

Å regnet bara öser ner… Brasan e tänd o nu laddar vi för Lets Dancefinalen! Jag hoppas Benjamin vinner! Ingen gammal halvfet gubbe! Nä, fram för nya förmågor!IMG_1739 IMG_1738Opps… Dynorna ligger kvar ute… Shit också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *