Sally 1 Ekl

Gud vilken dag det blev igår!!! For iväg med en mycke större beslutsamhet än i lördags. Han se ett par innan det var dags för mig! Att få den blicken över provet tycker jag va en bra uppladdning. Ut med Sally och idag körde jag henne riktigt innan start! Jag kände själv när det var dags att jag var mycke lugnare o även Sally va cool. Det började med ett närsök i vasskanten medans den andra skulle ut på fältet! det var dagens stora prövning. Ett stort fält som bestod av vass och vatten… De flesta hundarna gick ner sig totalt och började komma tillbaka tomma och de fick skicka ut dem igen. När parkamraten gjort söket var det dags för en dubbelmarkering för mig och en dirigering för den andra. Dubbeln gick väldans bra, två stycken rätt in i lite sly! Sedan var det min tur på landdirirgeringen, Sally sprang rakt ut mot vattnet o vimpeln, kom lite snett, blåste ett stopp, kvartstecken och pang rätt på!!!! Så dj…kla skönt! Sen skulle jag ut på fältet, jag vet att Sally har tidigare varit lite bekväm om det tar lång tid att finna nåt, men vi har nött på det och gjorde ett så himla bra sök. Full fart hea tiden, långt ut på marken men framförallt fann hon allt väldigt snabbt! Och man såg att hon använde näsan o verkligen sökte. de hundar som bara sprang fann inget eftersom de verkligen måste ner i skiten. Sen hade jag dirigeringen på vattnet och den andra först en dubbelmarkering på vatten alldeles bevid. När den andra hämtat den sista markeringen skickade jag iväg Sally, ett snett linjetag mot en vassrugg med näckrosor o skit ivägen, skickade henne lite ovanför för att hons kulle kunna nyttja vinden, ett stopp o ut sen va hon på plats!!! Sen skulle jkag avsluta med dubbelmarkeringen på vatten, inte så himla långa men däremot en vassö precis framför, men hon fixade båda utmärkt! Ahhh va skönt att det var klar, tyckte det kändes bra, men man vet ju aldrig, inte ens efter den öppna kritiken kände jag mig riktigt säker! Men på prisutdelningen kom så min o Sallys första etta! Ops så kom det en liten tår…. Blir lite blödig när det går bra för Sally, jag hade verkligen önskat att det var Pålle som fick känna den här känslan med sin hund!!! Men jag har gjort så gott jag kunnat o nu står vi här med den första ettan i Ekl!!!! Nu är det bara två kvar!
Helgen i Skellefteå har varit så härlig, Anki med sin gästfrihet och framförallt valparna, vilka sööööta!! Livsfarligt att åka o se på! Om någon nu blir sugen på en jaktlabbe som man kan jobba med så finns det 1 tik och två hanar kvar! Ta kontakt med mig eller kolla in hemsidan stargolds.se.
Nu är det bara att ladda om, prov för Bibbi på torsag och Sally på fredag!!!!
Idag är en perfekt innedag för jobb! Regnet öser verkligen ner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *