SE LCh Stargolds License To Kill!!!

Så är kennelns första champion ett faktum! Så himla kul då det faktiskt e ur min första kull och att det bara gått 2 1/2 år sen de föddes! Jag är så stolt, rörd o ödmjuk inför det Anneli o Kelly gjort tillsammans! Jag vet vilket enormt arbete som de lagt ner tillsammans. Och framförallt har de varit en enorm sporre att ha med Anneli i gänget, då hon tillför mig så mycke motivation i min egen träning! Om jag ska va riktigt ärlig så rinner tårarna på mig nu… Även om jag vetat att Anneli o Kelly haft potentialen så trodde jag inte att känslorna skulle bubbla i mig som de gör nu! Å jag kan ge mig den på att de kommer klara att bli trippelchampions…
Nu hoppas jag att Anneli o Lars o Kelly firar riktigt ordentligt, för de ska jag! Champagnen ska banne mig fram idag! All lycka till er i framtiden!!!1512684_10202131673788845_2651091395720002006_nEtt fantastiskt ekipage, Anneli Karlsson & S. License to Kill ”Kelly”

Själv har jag haft en privatträning med Elin o hennes Nala. En himla härlig ny bekantskap som bara idag gjorde stora framsteg! Efter det så blev jag så inspirerad så jag körde Ove o Jaffa i ösregnet! Idag vänster… Å de går framåt!
Bara att jag e så himla less på vädret! Ösregn för andra dagen!!!!

Nu ska jag snart sprätta champagnen o fira att jag e uppfödare till en Champion!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *