Självuppfyllande profetia

Någon som jag märkt både hos mig själv och de som kommer på kurs är hur mycket självuppfyllande profetia betyder för ens utveckling! Nu när jag läser utbildningen så kommer det så mycket intressant om hur hjärnan fungerar! Hur mycke våra tankar styr vår utveckling, och för den delen avveckling också… Att bygga målbilder och våga lita på sig själv och hunden är en av alla nycklar till framgång. Hur blir jag när jag är i grupp och tränar? Jag själv märker att jag blir annorlunda när andra ser på… Vilka problem har jag? Och vad fokuserar jag på? Det positiva eller negativa i min träning? Jag kanske ska lägga in målbildsträning i kurserna? Och fokusering och självhypnos? Spännande!

I dag träffades några ur Sally-Ralphkullen och Hjördis. Vilken utveckling de gjort på två veckor! Fina inlevereringar, bra fotgående, jättebra markeringar! Ser väldans bra ut! Nu e det två veckor till nästa gång o då blir det målbildsträning…;)

Det kanske så här det är
”Det är inte viljan att vinna som är det viktigaste. Det är viljan att förbereda sig för att vinna som verkligen skiljer de som önskar och drömmer från de som får det att bli verklighet.”
– Dick Tomey, framgångsrik coach i amerikansk fotboll –

IMG_1850

Gänget i kväll! Stefan & Pettson, My & Hjördis, Ingela & Tyra, Lena & Cliff och Susanne o Charlie!IMG_1851Å vilka härliga sommarkvällar de kommer att bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *