The Guru Style

Jag kommer att sälja Keith Mattews DVD Retrievertraing-The Guru style. 6 timmar fullmatat med retrieverträning! Jag har varit på en kurs med Keith samt att jag bodde hos honom nu när vi var på Irland. Ett jätteduktig tränare med sund och bra inställning till träning. Filmerna är helt outstanding både som inspiration och som utbildning! Passar alla! Här kan ni se ett klipp från filmen http://www.dogandcountry.tv/product.php?id=8572

Pris: 1150:- inkl. frakt
Beställ på maria@stargolds.se el.0733-65 75 40

Dessutom har jag börjat sälja Josera hundfoder. Ett tyskt kvalitetsfoder som jag provat ett tag och är mycket nöjd med. Det används mycket av draghundsekipage samt andra arbetande  hundar. Jag har tagit hem Active 25/17 och det till ett pris av 569:-/ 20 kg. Här kan ni läsa mer om Josera
Slå gärna en signal så kan jag berätta mer eller skicka en broschyr.

Annars består mitt liv mest av att skotta… Sallys mage växer för varje dag! Så spännande!
I går hade vi julafton för Viktor, som åker i morgon. Flera månader borta från mamma, tror han kommer sakna mig jätte mycke!!!! Iaf jag han!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *