The Royal Princess and Queen!

Nu är Tyras valpar 4 dagar gamla! Å va duktig hon va på att föda! De va gjort på en lunchrast, 1 1/2 timme så kom det 7 stycken! Hon bara lyfte på svansen o tryckte till!!! 6 flickor och en liten pojke! Tyvärr visade de sig att lille Bertil hade gomspalt, så han fick somna in igen… Men flickorna är pigga och glada!
Som av en händelse föddes de på prinsessan Estelles (och Jakobs) födelsedag! Så va kan passa bättre än rojalistiska namn!!! De ska heta:
Stargolds Royal
Estelle
Leonore
Lillian
Sibylla
Victoria
Elizabeth

Idag har jag äntligen fotat med riktig kamera!DSC_5813 DSC_5814 DSC_5815 DSC_5822 DSC_5821 DSC_5825Får hoppas de e lite mer vaken nästa gång kameran e framme!

För den som är intresserad av en tik, finns det otingat! Bara att höra av sig via mail eller telefon!

Idag har jag även tränat med Ingela o Signe! Vilken härlig tik Signe är! Härlig fart ut o hem, snabba upptag o ett naturligt lugnt sök i thight område! Ska bli spännande att följa! Jag körde Nisse, och döm av min förvåning… Han va så himla duktig!!! Satt lugnt o stilla, fokus på mål, väntade på kommando! Och framförallt snabb ut o snabb in med lika snabba upptag som Signe!!! Jag har aldrig tvivlat på Nisses kapacitet, däremot har han varit så himla omogen o barnslig! Hittar på partytrick hela tiden! Men nu va de som poletten ramlade ner! Min fina lilla älskade Nisse, de blir nog jakthund av honom med 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *