Träning

I dag var det första träningskvällen! Vi körde walk up och dirigeringar och legor. Himla bra vart det, och så kul det är med dessa entusiastiska ekipage. Känns så bra! Det enda som inte var kul va ädret, det blev iskallt till slut! Och jag är så glad att min granne Åke fixade pistolen, nu blir de mycke skott!!! När jag kom hem från träningen hade Bibbi hittat en pååse med tuggben o tuggat i sig ca fem stycken, de kan bäl inte va farligt?

Gerda börjar bli lite varm i kläderna. Hon o Jaffa har jätteskoj… Fast de tycker inte jag. I dag fick Gerda sitta på en filt o Jaffa drog runt henne på den!! Skulle tagit kort, det är verkligen ska man skratta eller gråta! De blir ju lite. Rörigt här hemma;) Men det går väl över!

Annars ås ör det mycke nu, försöker få till jobbet, har så mycke att göra, men nu börjar det lösa sig och jag börjar få lite grepp om situationen. Sen så har bgvärmepannan pajjat, den slår av emellanåt. Å jag som vill rita mitt kök! Men de har jag inte ens hunnit med!

I morgon är det träning med Ove. Jag, lena o Ingela ska köra en vända! Ingelas Folke o min Ove ska ju ställa upp i unghundsderbyt, hade vi tänkt! Men vi tränar , de e ju två månader kvar, vad kan gå snett 😉 Ja, typ allt! Men som sagt vi tränar på! Simpan behöver också trimmas, Eukanuba om tre veckor! Mycke e de, men kul!!! Jag gillar när det händer saker omkring mig! Så nu ska jag lägga mig o läsa tror jag, osså gosa me Gerda!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *