Träningsdag!

I dag har vi verkligen haft en träningsdag! Jag, Ingela, My o Britt-Marie träffades i Antjärn för att träna inför WT! Även bästa Kent va med o höll ställningarna, alla borde ha en Kent… Lyllo dig Britt-Marie!
Vi körde en och en hund. Tyra, Fly, Hjördis o Jaffa fick Nkl-uppgifter o Ove fick Ökl. Alla skötte sig bra, men en del korrigeringar fick göras 😉 Speciellt på Ove, som e helt upp gasen då Sally är hans största intresse just nu! Egentligen skiter jag i det o tränar på, i bakhuvet får man ha att han e pojk, men de kan va bra att träna med en störning i hjärnan! Vill jag tro iaf!
Jaffa va jag verkligen nöjd med! Hon blir bara bättre o bättre! Nu kan man tycka att hon e gammal för att gå Nkl, men jag snäppar upp de ett snäpp på träning o försöker utmana uppåt! Snart e hon Ökl-mässig o va gör de att jag inte startat henne i Nkl än? Faktiskt så är det så att jag lärt mig av Sören att vara klar för en klass högre än man ska starta i, därav min långsamma provstart med både Jaffa o Ove! Jag har en del moment som jag vill ska sitta innan jag tar de till start. Larvigt kanske, men så resonerar jag! Så i sommar/höst ska jag starta Jaffa o Ove o hoppas att det finns något lämpligt o framför allt att jag kommer med! Dessvärre är det jakter på samtidigt som V-norrland har prov, så de blir till att hitta andra prov. För jag jagar faktiskt hellre än startar prov! De e så himla kul när de e på riktigt!

Här kommer lite bilder från idag!IMG_1917 IMG_1918 IMG_1920 IMG_1922

Dessutom så blev Anneli o Kelly bästa Ekl-hund över tre dagar! Vilket ekipage!!!!

Fick just ett meddelande att John o Astas mamma Sam blivit tvåa på ett Open WT på Irland! Så duktigt när hon just haft valpar!!!10425614_10152268667829635_1468496168_nMamma Sam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *