Tre nya röntgenresultat

I lördags fick vi svar på tre nya resultat på HD o Ed röntgen. Å alla tre hade A o Ua! Vilken start! Nu är bara hälften kvar… Spännande, men hittills känns det mycket bra iaf. Skönt inför kommande kull!

Snön har yrt här sen i fredags, inte lika djävligt som de haft söderöver, men ändå… Naturligtvis pajade min snöslunga igen o igår kom pappa o hämtade den igen, nu sten i motorn eller nå sånt…

Lördagskvällen tillbringade jag hos grannen med julklappsspel o gröt! En ättetrevlig kväll, o nära hem!

20121210-235033.jpgAlla julklappar som de skulle tävlas om!

20121210-235110.jpgBjöds på Chateu de toilet, riktigt bra årgång!

20121210-235145.jpgEn av mina julklappar! Hade siktat på en vinflarra… Men den här kan ju va bra att ha!

I söndags tog jag o hundarna en härlig långgrunda! Det bästa av allt är att jag joggar mer o mer! Nu har jag köpt riktiga Icebug löparskor, så jag slipper halka… Mitt mål e att kunna springa milen runt Solumssjön till våren! Hundarna hänger med o de e bra träning för dom med!

20121210-235235.jpg I kväll har det varit Nobelfesten!

Sally blir bara tjockare o tjockare… I morgon e de sex veckor sen första parning! Så fort tiden går… Å om en vecka åker Viktor på sin livs resa. Han har köpt en enkel till Bangkok o ska resa runt i Asien i tre-fyra månader! Så avis jag blir! Å så kul han ska ha , å va jag ska sakna honom!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *