Tror nog på Sally

Sally har inte ätit på morgonen de senaste dagarna… kan det vara ett bra tecken? Sen tycker jag att hon är lite trå mot mig!!! Vill gå med mig ute, hon vill inte hoppa i bäckar, vilket hon älskar annars!!! I morgon är det 4 veckor sedan första parningen! Så imorgon börjar vi med annat foder.
Plockat kantareller har jag gjort i massor, både torkat och förvällt! Himla gott med kantarellmacka!
I morgon kommer lilla Bibbi hem som varit hos sin kärlek Mackan!!!! Mackans dagmatte kunde inte ha han den här veckan o då har Bibbi varit sällskapsdam!!!
Hör o häpna, vikke ska följa med på kvällspromenaden!!!! Han frågade när jag skulle ut o då ville han följa!!! DET har inte hänt på 19 år!! Börjar han bli vuxen????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *