Valpplaner

Stargolds DT Abbey Duchesse Violet ”Tyra” kommer att paras med min Justlike Sioux ”Ove”. Jag tror att dessa två kommer att matcha varandra mycket bra. Båda har fantastisk viltfinnarförmåga och viljan att vara till lags. Tyra bor hos sin fodervärd Ingela och har i år tagit sin etta i Nkl. De jagar även praktiskt med henne där hon visar bra viltfinnarförmåga och stor dådkraft. Detta blir Tyras första kull!
Ove har i höst att matchats mot Ekl på B- och A-prov.

Det ska bli så spännande att få ett nytt led efter Sally! Min förhoppning är att Tyra nedärver Sallys fina jaktlust, mentalitet och dådkraft till sina barn! Med stora, trygga Ove som pappa känns kombinationen onekligen spännande! Jag förväntar mig härliga valpar med stor jaktlust, lugna, stabila och med bra följsamhet! Spännande!

Sen har jättemycke hänt i mitt hundliv. Jag har varit så dålig på att uppdatera, men jag har flängt runt södra Sverige (tom Danmark) så tid och ork har inte funnits. Men jag ska ta tag i det och skriva om alla fina resultat som mina valpköpare gjort! Jag är så stolt ska ni veta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *