Vilka dagar vi har haft!

I onsdag åkte jag ner till Kipplinge för att ha träning med Roger Phillips med mina och Maria Söders valpköpare! Efter en snabb resa ner till Arlanda med en omväg runt Hudik, kom jag precis till flyget för att hämta Roger… Men… jag var på fel terminal!!!! Alla internationella flyg trodde jag kom på femman, men inte detta… Så snabbt iväg o med två minuter till godo hamnade jag rätt!
Efter en härlig middag på Bälinge pizzeria  med Susanne, Ingela, Magnus, Lisa och Britt-Marie va det dags för första natten på godset! Vi huserar i flygeln och man kan inte bo bättre!  På morgonen när vi vaknade var det 2 dm snö… Inte direkt vad vi ville ha! Men tappra som vi är så skuttade vi ut på Kipplinges otroliga fina marker!
IMG_1722 IMG_1723IMG_1725
E
n bra träningsdag för unghundarna och alla var så nöjda. Härlig lunch på Edenhofs Golfresturang och en fantastisk fisk o skaldjursoppa gjord av bästa Magnus på kvällen!
Dag två fortsatte i samma anda. Basic träning och jag e så glad o stolt över mina valpar o förare! Det värmer verkligen i hjärtat att se ert engagemang och vilja att lära sig! Och ett stort tack till Liza o Jakob von Engeström på Kipplingeberg som låter oss använda deras helt otroliga marker! Det kan verkligen inte bli bättre! Vi e så nöjda!

Idag va det dags för den årliga Eukanuba Cup, o för första gången på flera år så startade jag inte. I år va jag skytt! Å som tack för det fick jag sitta bakom ett träd en hel dag…10264315_10201969502534665_478966677446693189_nDet här har varit min utsikt idag! Men djäklar vad jag lärt mig mycket om att föra hund… Himla intressant o sitta ute o se hundarna o förarna från ett annat håll!

Nu e det natt igeno mer om vad som hönt kommer senare, när jag e hemma igen! I morgon ska jag träna Ove för Derek! Ska bli spännande!
Hittils e jag så himla nöjd med både Roger, valpar o ägare, Kipplinge o alla andra roliga människor jag träffat!
I orgon en ny dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *