Vilken helg!

Vilken härlig helg det blev! och hela kursen! Så bra utvärdering efteråt, ni som inte anmälde er missade verkligen något! Alla nivåer på både hundförare och hundar har fått något att ta tag i! Roligast var igår när det var vattenjobb… En del fick bada! Ett bra koncept helt enkelt, bara tråkigt att inte avdelningen vill ta efter! Det är viktigt med grundträning, att inte bara träna mot den klass man ska starta, att få höra hur det går till på jakt och varför man gör vissa saker! Jag är så glad att jag tog initativet att ta hit Birgitta, och att så många nappade! Nu hoppas vi på en ny omgång till våren! Och dessutom önskar jag lycka till på provsäsongen till alla duktiga hundförare och hundar som varit med under våren1
Idag har jag tränat alla hundarn! Sallyvra faktiskt väldigt duktig idag… Vet inte om det är för att jag lägger upp övningar som hon kan… Därför är det bra med en träningspartner! Då blir det inte samma upplägg hela tiden!
I morgon kommer bästa Lena W hit!!! Ska bli så himla kul!!! Hon stannar ett par dagar o sen far jag till Skellefteå o tittar på Simpans valpar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *