Vilken kväll det blev!

Vilken härlig dag jag hade igår!!! Bara slappade runt på gården, promenerade med hundarna, grillade o såg film! jag fick jättemycke gjort! Vid sextiden avtog blåsten och det blev helt vindstilla… Solen sken och en sån där underbar sommarkväll tittade fram! Planterade ner tomater och en vinranka i växthuset så nu ska det bli fart. fick 4 tomatplantor av grannen av olika sort! Spännande o se vad det blir!

Idag ska vi till min morbror som fyllt 70 år! Ska bli så kul och träffa dem och mina underbara kusiner! Vi ska till deras stuga i Höga kusten där även Vikky o Bosse har sin! Visst är det festligt, nu har alla (jag, mamma o pappa, morbror o moster, kusiner) fastigheter alldeles vid havet!!!! Så till vem vi än åker så ser vi havet. Måste vara nåt i släkten!!!! Brorsan är inte där än, men då har han en mega segelbåt!!!!

Såg Änglagård 3 igår, jag tyckte sådär! Inte ens feelgood… Nu ska vi ut i skogen!

20110603-102352.jpg
Ove flrsöker ta komandot!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *